Toimistohotelli Helsinki

Categories Tips

Toimistohotellit ovat uudenlaisia toimistoratkaisuja, joista voi vuokrata tilojen lisäksi paljon erilaisia palveluja. Helsingissä on tarjolla useita toimistohotelleja ja todennäköisesti niitä on tulossa paljon lisää. Toimistohotellien suosio on kasvanut, sillä ne ovat erittäin helppoja ja joustavia ratkaisuja.

Ulkoista palvelut

Toimistohotelleista voi yrittäjä tai yritys vuokrata pelkkien tilojen lisäksi myös paljon palveluja. Tällaisia vuokrattavia palveluita ovat esimerkiksi, puhelinpalvelu, aulapalvelut, postitus, siivous ja monet muut. Palvelut on yleensä hinnoiteltu palvelupaketteihin, jotka koostuvat erilaisista palveluista. Mitä useamman palvelun valitsee, sitä kalliimpi toimistohotellin vuokra on. Toimistohotellien perusvuokrat ovat yleensä melko samantasoisia, mutta erot syntyvät näiden eri palveluiden hinnoista. Yrittäjän kannattakin miettiä tarkkaan, mitä palveluja se haluaa ulkoistaa ja mitä se voi säilyttää omalla vastuullaan. Kaikkea ei tarvitse ulkoistaa, vaikka se olisikin mahdollista ja helppoa.

Toimistohotellit ovat myös joustavia ratkaisua. Niissä on hyvin joustavat vuokrasopimukset, jotka eivät sitouduta yritystä tiloihin pitkiksi ajoiksi. Sopimuksia voidaan myös muokata ja jos yritys tarvitsee esimerkiksi lisää tiloja, ne löytyvät nopeasti hotellista. Juuri tämä joustavuus houkuttelee tiloihin paljon yrityksiä. Voit esimerkiksi huoletta suostua erilaisiin projekteihin, sillä hotellista löytyy helposti ja nopeasti lisätiloja, joita työntekijät voivat saada käyttöönsä, mikäli heitä tarvitaan lisää. Jos työntekijät tekevät paljon etätöitä ja heidän tarvitsee käydä toimistolla vain joinakin päivinä, voi vuokrattavat tilat olla tällöin hyvä vaihtoehto, jossa tilat joustavat työntekijöiden määrän mukaan.

Verkostoidu toimistohotellissa

Toimistohotelli voi tulla myös halvemmaksi kuin varsinaisen tilan vuokraaminen itse kokonaan kyseiseltä paikalta. Toimistohotellit sijaitsevat yleensä erittäin hyvissä paikoissa ja tilat niissä ovat näin suhteellisen edullisia. Myös työntekijät viihtyvät hyvin toimistohotelleissa, sillä niissä muodostuu sosiaalista kanssakäymistä eri yritysten työntekijöiden välillä. Myös pienyrittäjät voivat verkostoitua helposti toimistohotelleissa. Hotellit järjestävät myös erilaisia tapahtumia kuten yhteisiä illanviettoja hotellin työntekijöiden kesken ja usein hotellien kahvitilat ovat yhteisiä ja niissä syntyy hyviä kontakteja. Toimistohotelli viestii yrityksen modernista ja ajanhermolla olevasta ilmapiiristä.

Toimistohotelli Helsinki voikin olla hyvä ratkaisu pääkaupunkiseudulta vuokratilaa etsivälle. Toimistohotelleja saa myös täysin sisustettuina, joten tiloihin siirtyessä ei tarvitse ottaa mukaan välttämättä muuta kuin omat työvälineensä. Mikäli yrityksen toimintaan tarvitsee vuokrata uskottavuuden vuoksi pelkästään osoite ja puhelinpalvelu, monet toimistohotellit tarjoavat myös pelkkää tällaista pakettia. Toimistohotelli voi koostua yhdestä pienestä työhuoneesta tai sitten isommasta tilasta. Näistä eri vaihtoehdoista löytyy lisätietoja ja kuvia MatchOfficen sivuilta.

MatchOfficessa on kerätty yhteen paljon Helsingin eri toimistohotelleja. Näistä vaihtoehdoista on hyvä valita itselleen tai yritykselleen sopivin vaihtoehto. Kun olet löytänyt hyvän vaihtoehdon, voit olla suoraan yhteydessä vuokranantajaan. MatchOffice myös auttaa sinua etsinnässä ja jos sinulla on jotain lisäkysymyksiä. Sivustolla on kattavasti erilaisia toimistohotelleja ja toimitilaratkaisuja koko Suomesta, mutta erityisesti pääkaupunkiseudulta ja Helsingin alueelta. Katso lisää osoitteessa https://www.matchoffice.fi/vuokraus/toimistohotellit/helsinki