Datacolor Spider5 Elite on laadukas vaihtoehto

Categories Tips

Datacolor Spyder5 Elite on paras mahdollinen valinta Spyder5-sarjassa. Se on tarkoitettu niin valokuvaajille, suunnittelijoille kuin muille luovan alan, ammattilaisille, jotka haluavat tuotteeltaan parhaan mahdollisen hallinnan ja muokkaavaisuuden. Voit hallita joko yhtä tai useampaa näyttöä ja niiden värejä.  Spyder5 näyttö tarjoaa sinulle pienikokoisemman mallin, jossa sensori on paljon paremmin suojattu pölyä ja muuta likaa vastaan.

Muokkaa itsellesi sopivat asetukset

Datacolor Spyder5 Elitellä voit värikalibroida erilaisia projektoreita ja se mittaa myös huoneen valo-olosuhteet, jos huoneessa on esimerkiksi ambient-valaistus.  Spyder5Elite tarjoaa suuren vaihtoehtomäärän Gamma- ja muiden värilämpötilojen kalibrointiin. Verrattuna vanhaan Spyder4:aan, Spyder5 sarja on tästä hieman parempi. Tämä johtuu seitsemän värin värisensorin parannuksista, joten saat parempaa vastinetta rahoillesi. Spider Elite 5 näyttää varjojen yksityiskohdat ja muut värimuutokset entistä paremmin. Sen huomaa vaikkapa mustavalkoisissa otoksissa.

Väri- ja valotehokkuuden automaattinen kalibrointi kuuluu automaattisesti tuotteeseen.
Spyder5 Elite helpottaa näyttöjen automaattista kalibrointia huomattavasti. Tämä vvie vain noin viisi minuttia ja pääset nauttimaan lopputuloksesta.
Kun työskentelet värikalibroidulla näytöllä, saat optimaaliset väri- ja valo-olosuhteet parhaiden kuvien ottamiseen. Voit olla varma, että näytöllä näkyy tarkat suhteet varjojen sekä korostusten välillä.

Näytön kalibrointi

Pakkauksen mukana tulevassa ohjelmistossa on niin sanottu “ReCAL” funktio. Sen avulla sinun on mahdollista nopeasti ja helposti rekalibroida tulevat muutokset näytössä.
Valmistaja suosittelee, että teet tämän uudelleen kalibroinnin vain kerran kuussa tai enintään joka toinen kuukausi.

SpyderMatch ja SpyderTune

Nämä ovat Spyder5:n uudet ominaisuudet eli SpyderMatch ja SpyderTune.
Niiden avulla on mahdollista saada useammalle näytölle identtiset kuvat koskien sekä kirkkautta, valkopisteitä ja Gammaa.

 

 

Näyttövaatimukset

Spyder5Elite toimii samanaikaisesti kannetavalla, vaikka käyttäisit useampia näyttöjä tai projektoria kuvien heijastamiseen. Se on yhteensopiva myös esimerkiksi. LCD, LED, OLED, CRT, DLP-näyttöjen kanssa. Pakkauksessa olevasta esitteestä löydät lisätietoja yhteensopivuuksista.  Saat todelliset värit näytöllä ja painettuna. Spyder5ELITE kalibroi kaikki kannettavan tietokoneen ja työpöydän näytöt alan värien vertailustandardiksi ja määrittää optimaalisen näytön kirkkauden, mikä näyttää kuviesi hienot varjon yksityiskohdat ja kohokohdat. Nyt muokatut kuvat vastaavat aina tulosteita.  Tuotteessa on huonevalon valvonta. Integroitu huoneilma-anturi mittaa jatkuvasti yksilöllisiä valaistusolosuhteitasi ja hälyttää, jos viidessä valaistustasossa on tapahtunut muutos. Voit joko muuttaa kalibrointiasetuksia tai säätää huoneen valaistusta optimaalisen väritarkkuuden takaamiseksi sekä näytöllä että tulostuksella.

Personalisoi kuvasi

Personalisoitu “Ennen ja jälkeen” -arviointi. Katso kalibrointituloksista “Ennen ja jälkeen” -arviointeja, jotka ovat tärkeimpiä koko näytön tilassa omalla valokuvallasi tai ammattimaisella Datacolor-komposiittikuvalla. SpyderProof varmistaa, että näytöt saavuttavat täsmällisen tarkkuuden.

Edistynyt monen näytön yhteensopivuus. StudioMatch ja SpyderTune ovat kaksi lisätoimintoa, joiden avulla voit hienosäätää kaikkia monitoreja ja projektoreita yhteensopivasti koskien kirkkautta, valkoista pistettä ja gammaa. Nämä ohjaimet antavat sinulle lopullisen joustavuuden, jotta jokainen näyttösi näyttäisi olevan identtinen.

Asiantuntijaohjaus ominaisuuksilla, kuten hienosäätöisellä harmaalla kalibroinnilla ja rajoittamattomilla gamma-valinnoilla, valkoisella pisteellä ja kirkkaudella, voit säätää värikalibroinnin lopullisesti. Tuloksena on täysin kalibroitu näyttö. Käytätpä yksinkertaista askel-ohjatun toimintoa tai Expert Consolea, se on paras mahdollinen työkalu, jolla varmistetaan värien tarkkuus näytöllä ja tulostusmäärityksessä.

Pakkaus sisältää tehokkaan moduulin, jonka avulla voit täysin kuvata näyttöäsi ja seurata sen suorituskykyä ajan mittaan raportoinnin avulla. Se vertaa näytteiden ja vakiotilojen välisiä raja-arvoja, analysoi ja kuvaa luminanssia ja värin tasaisuutta, karttasignaalin vastauskäyriä sekä mittaa kuvaajan tarkkuutta SpyderCHECKR-värikohteita vastaan.

Pakkaukseen kuuluu:

Spyder5 kolorimetri , tervetulokortti, jossa on latausohjelmisto ja takuun rekisteröinti,  ohjelmiston sarjanumero, ja ympäristöystävällinen uudelleenkäytettävä säilytyslaatikko